POVPRAŠEVANJE

Pridobitev davčnih številk

Za tuja podjetja in fizične osebe

Če ste tuje podjetje, ki se želi ustaliti na slovenskem trgu, ali fizična oseba, ki potrebuje davčno številko za različne namene, smo tukaj, da vam olajšamo postopek. Naša ekipa strokovnjakov vam bo nudila hitro in brezskrbno rešitev, vse uredimo preko e-pošte, kar vam omogoča, da se osredotočite na svoje poslovne cilje, medtem ko mi poskrbimo za vse formalnosti.

Kaj ponujamo?

Hitrost in brezskrbnost

Postopek pridobitve davčne številke je preprost, in kar je najbolje, vse uredimo preko e-pošte. To pomeni, da se lahko osredotočite na svoje poslovanje, medtem ko mi poskrbimo za formalnosti.

Strokovno znanje

Naša ekipa strokovnjakov pozna zakonodajo in regulacije glede davčnih številk v Sloveniji in vam bo zagotovila natančno in zanesljivo svetovanje.

Individualne rešitve

Razumemo, da so potrebe vsakega podjetja in posameznika edinstvene. Zato se bomo potrudili, da vam zagotovimo prilagojeno rešitev, ki ustreza vašim zahtevam.

Podpora skozi celoten proces

Ne glede na to, ali ste tuje podjetje, ki se seli v Slovenijo, ali posameznik, ki potrebuje davčno številko, bomo z vami od začetka do konca in vam nudili potrebno podporo.
  • 064 299 007

Brezplačen posvet

Želite brezplačen posvet? Pokličite nas še danes in našli bomo rešitev za vas.

Stopite v stik z nami

Pridobitev davčne številke v Sloveniji ne bi mogla biti lažja. Za več informacij in začetek postopka nas kontaktirajte še danes
Odgovor želim
© AGENCIJA LOKS d.o.o. Vse pravice pridržane. Izvedba: webx.si

Inquiry

Fill out the contact form below or give us a call.
GDPR*

Sporočilo poslano

Sporočilo poslano. Odgovor boste prejeli v najkrajšem možnem času.

Povpraševanje

Izpolnite spodnji kontaktni obrazec, ali pa nas pokličite.
GDPR*